2010. szeptember 30., csütörtök

Marcell

Marcell már másfél éves Nagyfiú! Aktív kis vidám Menő-Manó. Megint nagyon nehezen válogattam a képekből, mert igazából az egész család hihetetlenül fotogén :) Sok kedvenc képem van itt is, biztosan lesznek még fotók, és van még egy-két fekete-fehér és sepia is a tarsolyban, ha szeretnétek.

Ami különösen megfogott ezúttal, azok a családi fotók - mindegyikben ott rejtőzik a szeretet ♥ és az összetartozás - ez az, amit meglepően nehéz szavakkal leírni, úgyhogy inkább megint jöjjenek a képek:



 




2010. szeptember 29., szerda

Kornél


És akkor jöjjenek Ők, azok akikkel minden alkalommal imádok találkozni, mert minden pici gyermekben ott egy új kis világ, egy igazi egyéniség, és nem lehet nem imádni őket!
Kornél nem olyan régen tanult meg járni, igazi kis tengerészes volt :)







És a végére hagytam az egyik kedvencemet

2010. szeptember 27., hétfő

Új idők

Hihetetlenül örülök, hogy mindig újabb és újabb fejlemények adódnak a fotózásban is. Legutóbb egy hajón voltunk két családdal egyszerre, és nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Rengeteg fotó készült, a gyerekek nagyon aranyosak voltak, és a szülők pedig abszolút kreatívak.
Ez egy új korszak már a fotózásban is, így ezt 'marta papp photography' névvel illettem :) A felnőtt portrékat eddig is kedveltem nagyon, főleg fekete-fehérben. Ehhez kapcsolódva pedig örömmel jelenthetem, hogy készülőben van a weboldalam is, ahol majd még több fotót láthattok! Szóval, felnőttek, ha szeretnétek fotózkodni, gyertek csak bátran!
Először jöjjön akkor néhány kedvenc fotó a 'nagyokról' és aztán nemsoká jönnek a 'kicsik' is :)









2010. szeptember 22., szerda

Perfect timing


Időnként nehéz az időzítés ;)

2010. szeptember 19., vasárnap

Újabb keresztelő

Újabb keresztelős felkérésem érkezett, nagyon megtisztelőnek éreztem, és hihetetlenül boldogan vállaltam.



Főhősünk már ismerős lehet, Ő Antónia Karina, akinek a pár hetes babafotóit is láthattátok már korábban. Ha még nem láttátok, akkor feltétlen lapozzatok vissza, mert nagyon édes baba!

Az előkészületeknél is ott lehettem, nagy izgalommal öltötte fel Anika a gyönyörű fehér ruhát és a két kicsi cipőcskét (na jó, anyukája azért sokat segített neki).



A nagy izgalomban aztán, még a szentelt víz előtt, kicsit álomra hajtotta fejét.





A keresztelőt követő családi ebéd is csupa érdekesség volt, vidám vendégsereggel, gyönyörű és finom tortával, és sok-sok remek hangulatú pici gyermekkel.





És azt hiszem emiatt lesz is még ráadás :))


2010. szeptember 17., péntek

Nagyon gondolkodós

Gondolj, gondolj, gondolj...


A keresztelőn sok gyerkőc volt, és mind nagyon tündéri egytől-egyig.
Főhősünk sem várat már magára sokáig :)

2010. szeptember 13., hétfő

Nemsokára jövök új képekkel, izgalmas lesz, most nagyon dolgozom! :)